Вълшебният триграматон ХУЙ

„…кабалата – основа на западния окултизъм учи, че словото е основа на всичко сътворено, и тъй като думите се състоят от букви, то и всяка буква може да се разглежда като притежаваща реално могъщество активна сила, съответстваща на отделен аспект на божеството.“

Това е абзац от „ГКЧП като тетраграматон“ на Виктор Пелевин. В случая върху баницата е направен триграматона ХУЙ (идеята и изработката е на Страхо, в деня, в който се появи „Сухопастелната рибогущерова аура, полазена от хора“).

Вълшебна думичка е тая – ХУЙ. Поставена е върху нашата домашна обредна баница, за да изрази божественото значение на този триграматон.

Когато баницата е с късмети, тя олицетворява човешката надежда за нещо свисше и неведомо, нещо което би направило живота му по-добър – кола, здраве, къща, секс, пари и т.н. (все неща, сързани с емоции, не и със здрав разум – обикновенно не ги получаваш, освен ако не се намеси случайността).

Когато е с триграматона ХУЙ, баницата олицетворява няколко типично мъжки същности, свързани с мъжкото „достойнство“ – Х (Хвалба), У (Увлечение) и Й (Йерархия). Както Пелевин пише, всяка буква от думата ХУЙ изразява реална, могъща, активна сила. Сила,  която също като баниците с късмети, прави мъжете по-божествени.

Още един руски автор пише следното за този триграматон:

„Никога няма да назова мъжките гениталии с унизителната постна сума член. Хуят си е хуй и аз ще пиша тази тази дума с главна буква, както думата Родина. Изтривам я от речника на нецензорните думи.

Ценя непосредствената автономност на хуя, неговите самостоятелни решения.“ (Мъжкото богатство, Борис Гребеншчиков, списание Витамин Б, 99 г.)

2 Comments

  1. Колко по-голям! Щом е и с главна буква:)това си е една своеобразна руска представа за нещата. Там и на екс пият водка и сексът сигурно им е такъв:) като към руска рулетка ми бие, нищо общо с божественото за съжаление:(

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s