Микронната технология, вълшебният триграматон и половата мощ

Още малко за вълшебния триграматон ХУЙ. Един приятел в Англия наскоро правил маски за литографски печат на чипове. До 4 през нощта си мъчил очите с тези маски и накрая не издържал и сложил между елементите един 5 микронен надпис ХУЙ отгоре, за да крепи положението. За калем да му е на чипа и да не се счупи нещо. Подписът на създателя. Българската следа в микронната технология.

Изпратили маските за серийно производство.

Тук мирише на рекорд – това е най-малкия триграматон ХУЙ изписван някога, някъде. Извън рекорда обаче това изкуство на микронната технология спазва принципите на кабалата – основа на западния окултизъм. Според нея словото е основа на всичко сътворено и всяка буква притежава могъща, божествена сила.

Един китайски лекар предписа на друг мой приятел лек срещу бързо свършване (преждевременна еякулация) – прахове от стрити магершки и еленски хуйьове. Поклон пред хилядолетната китайска медицина. Изглежда тя лекува проблемите на дадена част от тялото на човек със същата част на животно, което принципно няма подобни ядове.

Възможно е писаното словото също да има подобен ефект. Така че, ако на някого изневиделица му изчезнат старите проблеми с еякулацията, може да потърси отговора в последното устройство с чип, което си е купил. Някъде там може да има 5 микронен триграматон, пръскащ божествена сила.

Неведоми са пътищата на половата мощ.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s